Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 13:19

Το με τηλεδιάσκεψη Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας στις 13.9 στο θέμα το πράσινο στο δήμο έχει εισηγητή τον Παντελή Καμά

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

dimker110Προσκαλείσθε σε 23η ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου Δραπετσώνας, με τηλεδιάσκεψη, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021. Ωρα έναρξης: 19:30 και ώρα λήξης 22.30. 

Το θέμα αυτής της Συνεδρίασης είναι ο Δημοτικός Έλεγχος, μία ειδική κατηγορία συνεδρίασης όπου οι δημοτικές παρατάξεις παρουσιάζουν ένα δημοτικό θέμα δικής τους επιλογής και ακολουθεί συζήτηση πάνω στις προτάσεις τους για την αντιμετώπισή του. Η μοναδική φορά αυτά τα εφτά χρόνια που επέλεξε η Δημ.Αρχή να γίνει Δημοτικός Έλεγχος ήταν τον Φεβρουάριο του 2021.

Τότε επειδή δεν έφτασε ο χρόνος έμεινε μία εκκρεμότητα, αυτή της εισήγησης του Π.Καμά με θέμα το αστικό πράσινο στο δήμο. Εξαγγέλθηκε πάλι αυτή η συνεδρίαση για την εισήγηση του Π.Καμά τον Ιούλιο, όπου όμως δεν διεξήχθει λόγω μη απαρτίας και τώρα φτάσαμε Σεπτέμβριο μήνα για την τρίτη και φαρμακερή. Ας ελπίσουμε ότι επιτέλους θα γίνει αυτή η συνεδρίαση και για να μην τριτώσει το κακό και γιατί το θέμα είναι σημαντικό.

Πηγή:  keratsini-drapetsona.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 20:23

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση