Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 17:29

Οι εκπληκτικές εικόνες των Drone Photo Awards 2021

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

drone-awards5Φέτος στα πολυπόθητα βραβεία υποβλήθηκαν δεκάδες χιλιάδες εικόνες από φωτογράφους από 102 χώρες.

Τα Drone Awards είναι ο σημαντικότερος παγκόσμιος διαγωνισμός για την αεροφωτογραφία και το βίντεο, αφιερωμένος σε ένα διαφορετικό φωτογραφικό είδος που διαχωρίζεται σκόπιμα από τη σύγκριση με την παραδοσιακή φωτογραφία. 

Ο διαγωνισμός που διοργανώνεται από τα Siena Awards, το διεθνές φεστιβάλ εικαστικών τεχνών, είναι ανοικτός στην εναέρια φωτογραφία και το βίντεο, οι πλατφόρμες των οποίων περιλαμβάνουν επίσης αεροσκάφη, ελικόπτερα, μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, μπαλόνια, αερόστατα, χαρταετούς και αλεξίπτωτα.

Πρόσφατα ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού καθώς και η φωτογραφία που κέρδισε τις εντυπώσεις και το πρώτο βραβείο με μια καταπληκτική λήψη του Terje Kolaas με ένα σμήνος ροζοπόδαρες χήνες που ταξιδεύουν πάνω από το χιονισμένο τοπίο της Νορβηγίας πετώντας προς το Σβάλμπαρντ στην Αρκτική.  

Μαζί με την εκπληκτική εικόνα του Kolaas υπάρχουν νικητές κατηγοριών που επιλέχθηκαν από δεκάδες χιλιάδες υποβολές από 102 χώρες, σύμφωνα με τους διοργανωτές. Οι διαγωνιζόμενοι συμμετείχαν με λήψεις που είχαν πραγματοποιηθεί με drones, από ελικόπτερα, αεροπλάνα και άλλα εναέρια μέσα.

Στις φωτογραφίες που διακρίθηκαν, μοναδικά τοπία αποκαλύπτουν από μια άλλη οπτική γωνία την εκπληκτική ομορφιά του πλανήτη μας. 

Πατώντας  lifo.gr/culture/photography  θα εμφανιστεί ολόκληρο το άρθρο με 17 όμορφες φωτογραφίες. 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση