Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 03:45

Δελτίου Τύπου. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του δημοτικού γηπέδου Χαραυγής

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

dimker109Σ.Δ. Προφανώς και κάνει καλό στους αθλούμενους και στους φίλους του αθλητισμού η ποιοτική ανακαίνιση και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου, όπως αυτή του γηπέδου της Χαραυγής. Ευκαιρία είναι να ξανατονίσουμε για μια ακόμα φορά την ανάγκη να υπάρχουν χώροι και μέσα για να αθλούνται και όσοι δημότες το επιθυμούν και δεν είναι μέλη αθλητικών σωματείων. Με αυτό το δεδομένο, απαραίτητο για τους κατοίκους  της Ευγένειας, της Χαραυγής και της Δραπετσώνας θεωρείται η κατασκευή ενός χώρου όπου θα μπορούν να τρέχουν - το αποκαλούμενο τζόκινγκ - και να περπατούν σε πράσινες διαδρομές όσοι δημότες επιλέγουν αυτόν τον τρόπο άσκησής τους. Μία εύκολα υλοποιήσιμη ιδέα είναι η όμορφη παραλιακή διαδρομή στον Πολυχώρο Λιπασμάτων, όπου το μόνο που λείπει είναι η κατασκευή - οριοθέτηση ενός διαδρόμου από μαλακό ταρτάν, ένα υλικό που το προτείνουν οι ειδικοί για να μην καταπονούνται τα πόδια των αθλουμένων. Μια άλλη ιδέα για ατομική εκγύμναση είναι να τοποθετηθούν μέσα στα δημοτικά πάρκα όργανα γυμναστικής, κάτι που αρκετοί δήμοι το έχουν επιλέξει εδώ και χρόνια. 

Δελτίο τύπου Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας.  

Ένα ακόμη σημαντικό αθλητικό έργο παραδόθηκε στους αθλητές των συλλόγων και τους Δημότες μας.

Το γήπεδο στη Χαραυγή μετά από χρόνια άλλαξε ριζικά. Τοποθετήθηκε συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς, αντικαταστάθηκε η περίφραξη του γηπέδου, αναβαθμίστηκε ο φωτισμός με σύγχρονους προβολείς.

Οι δημότες μας, έχουν πια στη διάθεση τους ένα εξαιρετικό γήπεδο και σε αυτή τη γειτονιά της πόλης.

Η Δημοτική Αρχή θεωρεί ότι ο αθλητισμός είναι μια σπουδαία κοινωνική διαδικασία που προάγει τη σωματική και ψυχική υγεία.

Σκοπός μας, η διαρκή αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων που υπάρχουν στην πόλη καθώς και τη δημιουργία νέων.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 18:19
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση