Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 04:37

Εδώ ερωτηματολόγιο (του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας), εκεί ερωτηματολόγιο, που'ναι ο παπάς;

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
dimker95Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας με μια κίνηση που δεν  έχει συνηθίσει τους δημότες, μια κίνηση εξωστρέφειας, ζήτησε από τους δημότες να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρει για να καταρτίσει το επιχειρησιακό πρόγραμμα 2020-23!
Ήταν μια δειλή, αλλά σωστή, κίνηση της δημοτικής αρχής για συμμετοχή των δημοτών στα κοινά, κάτι που έλειπε από τα 7 χρόνια της θητείας της! Τα ερωτήματα αφορούσαν την καθαριότητα στην πόλη, τον πολιτισμό, τα σκουπίδια, τα πάρκα, τα σχολικά κτίρια κλπ., όλα σημαντικά!
 Η πρωτοβουλία χειροκροτήθηκε από τους δημότες και υπήρξαν εγκωμιαστικά σχόλια στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, γιατί πέρα από την εμπλοκή των δημοτών στη διαδικασία, η δημοτική αρχή με τα πολύτιμα στοιχεία που θα συγκέντρωνε, θα τα χρησιμοποιούσε για να σχεδιάσει το νέο, πιο κοντά στην πραγματικότητα επιχειρησιακό πρόγραμμα!
Τίτλος της δράσης ήταν: "Ερωτηματολόγιο από τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Πείτε μας την γνώμη σας" Το σχετικό ερωτηματολόγιο για την πόλη, σύμφωνα με τις οδηγίες που είχαν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου μπορούσε να συμπληρωθεί έως τις 31 Μαρτίου 2021.
Σ.Δ. Πατώντας  drapetsini.blogspot.com  θα εμφανιστεί ολόκληρο το άρθρο του Νίκου Χάνου που αναρτήθηκε στις 20 Ιουλίου με τον τίτλο 'Τι έγινε το ερωτηματολόγιο του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας;".
Επειδή έχω συνηθίσει να θέλω να μαθαίνω τα αποτελέσματα των ερωτηματολογίων που έχω πάρει μέρος και επειδή διέθεσα χρόνο και ξόδεψα ενέργεια για να απαντήσω σ'αυτές τις ερωτήσεις της Δημ.Αρχής και προπάντων επειδή με ενδιέφεραν οι πληροφορίες που θα αποκόμιζα απ'αυτό και τέλος, επειδή τέσσερις μήνες μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση εκ μέρους της, αν σχολίαζα εγώ αυτήν, την ας πούμε επιεικώς παραμέλησή της, εκτιμώ ότι θα ήμουν πιο επιθετικός απέναντι στη Δημ.Αρχή.
Υπάρχει κι ένα ακόμα πρόβλημα. Οι δημοτικές παρατάξεις στο Δ.Σ του δήμου έκαναν θέμα, έστω και στα όρθια, ή έστω και στις συναντήσεις του δημάρχου με τους επικεφαλής, την μη δημοσιοποίηση της επεξεργασίας των απαντήσεων των δημοτών, που όπως και να το κάνουμε ρίχνει την αξιοπιστία του δήμου. Παρομοίως, οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης ενδιαφέρθηκαν να μάθουν τι έγινε με αυτό το ερωτηματολόγιο; Ρώτησαν να μάθουν για την τύχη του ή καρφάκι δεν τους καίγεται για τέτοιες ενέργειες που βάζουν το χεράκι τους στην έστω και μονόδρομη επικοινωνία της Δημ.Αρχής με τους δημότες;  
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 09:00

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση