Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 11:13

Το βίντεο που ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση λέει 4 ψέματα στην υπόθεση της απεργίας πείνας του Δ.Κουφοντίνα

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

pinokio 2Μία γνώμη που την έφτιαξα σιγά σιγά μες τα χρόνια είναι πως όλες οι κυβερνήσεις αλλά κι όλες οι εξουσίες, άλλες λιγότερο κι άλλες περισσότερο, λένε πιο εύκολα, πιο πολλά και πιο μεγάλα ψέματα από τους πολίτες, είτε αυτοί δρουν μόνοι τους είτε οργανωμένοι σε ομάδες και κόμματα. Έτσι πιστεύω ότι η τωρινή κυβέρνηση της Ν.Δ λέει τα 4 ψέματα που ισχυρίζεται το βίντεο που ακολουθεί. 4 ψέμματα που οδήγησαν σε απεργία πείνας εδώ και 58 μέρες, τον δικαίως καταδικασθέντα Δ.Κουφοντίνα για τις 11 δολοφονίες που διέπραξε.

Με αυτά που άκουσα στο βίντεο έφτιαξα την γνώμη πως το αίτημα του Κουφοντίνα για την μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού είναι βάσιμο. Αν όντως έτσι είναι - μιας και δεν κατέχω όλη τη σχετική νομοθεσία - και ο καταδικασθείς οδηγηθεί στο θάνατο, τότε θα αποδειχθεί για μία ακόμα φορά οι ανεπανόρθωτες βλάβες που προκαλούν όχι μόνο στην ιδιωτική ζωή αλλά και στην δημόσια, η αλαζονεία και η εκδικητικότητα αυτουνού που έχει το πάνω χέρι. Νομίζω ότι θα είναι μία ένεση υγείας στη δημόσια ζωή αν η κυβέρνηση αλλάξει στάση στο θέμα αυτό και ικανοποιήσει το αίτημα του απεργού πείνας. Και αν βεβαίως φροντίζει οι νόμοι που ισχύουν για τους φυλακισμένους να τηρούνται για όλους, είτε αυτοί είναι βαρυποινίτες, είτε ξένοι. 

Πατώντας https://www.facebook.com/odyvar/posts/10218693332392912?notif_id=1614759493946860&notif_t=close_friend_activity&ref=notif  θα σας εμφανιστεί το βίντεο που "παίζει" στο fb. 

Και  Πως εργαλιοποιείται πολιτικά η υπόθεση Κουφοντίνα  , ένα ηχητικό σχόλιο (2:50) του Σταύρου Λυγερού

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 09:02
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση