Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 20:53

Το εύστοχο εξώφυλλο του New Yorker για μία πλευρά της ζωής στην καραντίνα

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

newyorkerΟ καρτουνίστας Adrian Tomine υπογράφει το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού New Yorker. Μια κοπέλα κάθεται μπροστά στο γραφείο της, σ’ ένα ακατάστατο σπίτι, ντυμένη μισή σπορτίφ, μισή με βραδινό ένδυμα, μακιγιαρισμένη και με σκουλαρίκια. 

Πιθανότατα μιλά σε κάποια βιντεοκλήση, την ώρα που κρατά και το κινητό με το χέρι της. Στο άλλο απολαμβάνει ένα κοκτέιλ που πιθανότατα θ’ απολάμβανε σε κάποιο μπαρ. 

Στο πάτωμα μια γάτα σε αραχτή, μια άλλη στην φωλιά της,  μάσκες, βαράκια, αντισηπτικά, κούτες από την Αmazon και πακέτα από delivery φαγητό. 

Στο γραφείο πίσω από τη ντάνα με τα βιβλία βρίσκει κανείς και τα ψυχοφάρμακα.

«Αγάπα τη ζωή» είναι ο τίτλος. 

Πηγή:  popaganda.gr 

Σ.Δ: Το New Yorker είναι ένα αμερικανικό εβδομαδιαίο περιοδικό με δημοσιογραφία, σχόλια, κριτική, δοκίμια, μυθοπλασία, σάτιρα, κινούμενα σχέδια και ποίηση. Ξεκίνησε να εκδίδεται ως εβδομαδιαίο το 1925. Παρόλο που οι κριτικές και οι καταχωρίσεις εκδηλώσεων συχνά επικεντρώνονται στην πολιτιστική ζωή της Νέας Υόρκης, το New Yorker έχει ένα ευρύ κοινό εκτός της Νέας Υόρκης και διαβάζεται διεθνώς. Είναι γνωστό για τα εικονογραφημένα και συχνά επίκαιρα εξώφυλλα του, τα σχόλιά του σχετικά με τον λαϊκό πολιτισμό και την εκκεντρική Αμερικάνικη ζωή, την προβολή της σύγχρονης μυθοπλασίας με τη συμπερίληψη διηγήσεων και λογοτεχνικών κριτικών, όπως και τον αυστηρό έλεγχο των πραγματικών στοιχείων. 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 21:50

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση