Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 15:27

Τιμωρία στους ενόχους γιατί ο Παύλος ΔΕΝ ζει

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

odis1Αύριο Τετάρτη 07-10-2020 στο Εφετείο Αθηνών στις 11 η ώρα το πρωί, θα ανακοινωθεί η απόφαση για την δίκη της Χρυσής  Αυγής. Μιας δίκης που με διάφορα τερτίπια και τακτικισμούς, κράτησε σε εκκρεμότητα την καταδίκη μιας εγκληματικής οργάνωσης για πεντέμισι ολόκληρα χρόνια.

Η Δικαιοσύνη, όσο κι αν είναι τυφλή, δεν μπορεί να μην είδε τις ανομίες της Χρυσής Αυγής σε όλη την διάρκεια της ύπαρξης της, οι οποίες εκτροχιάστηκαν μετά την εκλογική της "καθιέρωση" και την εγκατάσταση της στα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Για τους άφρονες ψηφοφόρους της, ας μη μιλήσουμε τώρα που το σίδερο ζεματάει.

Είναι αδύνατο να μην είδε τα τάγματα εφόδου σχεδόν σε κάθε γωνιά της χώρας. Τάγματα εφόδου που αποτελούνταν από αφελείς νέους,  που επιστρατεύτηκαν στο όνομα μιας κάποιας πατρίδας.

Δεν γίνεται να πέρασαν απαρατήρητες οι συχνές και προκλητικές συναθροίσεις παραστρατιωτικών ανδρείκελων, που με στρατιωτικές επιχειρήσεις άλωναν τους δρόμους και τις πλατείες  του Λεκανοπεδίου. 

Στην Παναγίτσα, στον Κορυδαλλό, στους δρόμους και τα σοκάκια των Πετραλώνων, στον Άγιο Παντελεήμονα που ήταν και η βάση της εκλογικής τους πελατείας. 

Δεν γίνεται να είναι τόσο τυφλή που να μην είδε τα χαστούκια του θρασύδειλου Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη και την τραμπουκική συμπεριφορά του στην Ρένα Δούρου σε τηλεοπτική εκπομπή. Αν δεν την είδε ας ρωτήσει το Πανελλήνιο γιατί αυτές οι συμπεριφορές είναι καταγεγραμμένες.

Η Δικαιοσύνη δεν πρέπει να μείνει αποκλειστικά και μόνο στη δικογραφία,  γιατί στην δικογραφία δεν αναφέρονται οι έφοδοι της Χρυσής Αυγής στις Λαϊκές Αγορές και στα διάφορα παζάρια που συνοδεύονταν με καταστροφή στις πραμάτειες φτωχών βιοπαλαιστών, μόνο και μόνο γιατί δεν ήταν Έλληνες. 

Αυτά και άλλα πολλά που δεν αναγράφονται στη Δικογραφία όπλισαν το χέρι του Ρουπακιά για να δολοφονήσει τον Παύλο Φύσα. Και σίγουρα δεν ήταν μόνος.

Η ατιμωρησία τόσων και τόσων παρανομιών μαχαίρωσε τον μετανάστη στα Πετράλωνα.

Η χαροκαμένη Μάγδα Φύσα, σύμβολο μητρικής αυτοθυσίας, δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να ζητάει την τιμωρία των ηθικών αυτουργών.

Πεντέμισι χρόνια άοκνης αναζήτησης στο "γιατί" ο Παύλος Φύσας δεν είναι σήμερα στη ζωή.

Η Δικαιοσύνη οφείλει όλα αυτά να τα συνυπολογίσει και να μην βγάλει μια απόφαση που θα προσβάλει την Κοινωνία.

Η απόφαση του δικαστηρίου πρέπει να είναι τέτοια που να αποτρέπει κάποιο νέο τσούρμο ανθρωποειδών να αποπειραθεί να συστήσει συμμορία.

Ο κόσμος που θα κατακλύσει αύριο την Αθήνα, θα φωνάξει, θα πλαντάξει αλλά  δεν πρόκειται να επηρεάσει την απόφαση του δικαστηρίου.

Πριν ανακοινωθεί λοιπόν η απόφαση του δικαστηρίου, το μόνο από το οποίο μπορούν  να επηρεαστούν οι δικαστές, ας είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια.

Οδυσσέας

Οδυσσέας

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση