Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 16:10

Συζήτηση για θέματα παιδείας στο δημοτικό συμβούλιο Κερατσινίου Δραπετσώνας στις 28.9

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
drapetsiniΤη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου2020 με ώρα έναρξης:19:30 και ώρα λήξης 24:00, έτσι λέει η σχετική πρόσκληση που είναι "κρυμμένη" κάπου στη διαύγεια,  θα γίνει με  τηλεδιάσκεψη η 16η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Το θέμα της συζήτησης είναι ιδιαίτερα επίκαιρο και σημαντικό: "Έκτακτη συζήτηση για θέματα παιδείας του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας". Αν και είναι χρήσιμο να συζητιούνται τα θέματα της παιδείας δεν υπάρχουν ιδιαίτερες προσδοκίες, μιας και τέτοιες συζητήσεις είχαν γίνει και άλλες στο παρελθόν, χωρίς να προκύψει κάτι σημαντικό. Τη συγκεκριμένη συζήτηση την είχε ζητήσει η Λαϊκή Συσπείρωση σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (εδώ). 
Θεωρητικά, αν και στην πρόσκληση δεν υπάρχει σχετική κοινοποίηση, η πρόσκληση θα πρέπει να είναι ανοιχτή, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί φορείς, σύλλογοι γονέων, μαθητικά συμβούλια τα οποία αυτό το διάστημα βρίσκονται σε κινητοποιήσεις. Επιπλέον, θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα ώστε εκπαιδευτικοί, γονείς μαθητές και όσοι δημότες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν από το διαδίκτυο τη συνεδρίαση.

Επί της ουσίας, 15 μέρες μετά το ξεκίνημα των μαθημάτων η δημοτική αρχή θα κάνει απολογισμό των πρωτοβουλιών που ανέλαβε το προηγούμενο διάστημα για την ομαλή λειτουργία των σχολείων, τόσο σε σχέση με την ετοιμότητα των υποδομών, όσων και με τα θέματα που έχουν σχέση με την πανδημία.

Πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστεί ολόκληρο το άρθρο όπως αναρτήθηκε στις 26.9 στο blog Δραπετσίνι.  

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 18:13

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση