Είσοδος χρήστη   

Εγγραφή στο newsletter  

Επικοινωνία: stagona4u@gmail.com

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 15:24

Βίντεο της εκδήλωσης του ΘΑΛΗΣ + ΦΙΛΟΙ, « Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ »

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
thalis41Στην εκδήλωση «Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ» που διοργάνωσε η ομάδα ΘΑΛΗΣ + ΦΙΛΟΙ την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο «Αμφιθέατρο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», έξι δραστήρια μέλη της ομάδας παρουσίασαν τον ήρωά τους από τον χώρο της επιστήμης. Μίλησαν για την προσωπικότητα που σημάδεψε, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, και τον δικό τους βίο.

Η εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε από την ομάδα του ιστότοπου Blod.gr, του Ιδρύματος Μποδοσάκη, και μπορείτε να την παρακολουθήσετε, ολόκληρη, εδώ.

 

Οι ήρωες, πρόσωπα μυθικά, ξεχωριστοί για τις πράξεις, τις ικανότητες, τα κατορθώματα και τη γενναιότητά τους συνδέονται, περισσότερο, με τη μυθοπλασία, τον κόσμο της τέχνης και της λογοτεχνίας. Καθένας από εμάς, ξεχωρίζει για τους δικούς του λόγους τα πρόσωπα, μυθικά ή υπαρκτά, που επηρέασαν σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό την πορεία της ζωής του.

Αν και η λογοτεχνία προσφέρει πλήθος ηρώων, ο ορθολογικός κόσμος της επιστήμης αξιολογεί με διαφορετικά κριτήρια τους ήρωες και τα επιτεύγματά τους. Τι είδους ήρωες κατοικούν, λοιπόν, τον κόσμο της επιστήμης ;

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ)

Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση