Είσοδος χρήστη   

Εγγραφή στο newsletter  

Επικοινωνία: stagona4u@gmail.com

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 15:33

Εργασίες ανακατασκευής του Σταδίου «Σιταποθηκών» στο Κερατσίνι, του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γ.Γαβρίλη, από το fb

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

sitapothikesΜετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη, εγκρίθηκε την Πέμπτη 27/10, από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, η σύναψη προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια και στο Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας για την ανακατασκευή του ανοιχτού Δημοτικού Σταδίου Κερατσινίου «Σιταποθήκες» στον Κοκκινόβραχο Αμφιάλης.

 

Το Στάδιο διαθέτει γήπεδο ποδόσφαιρου, όπου διεξάγονται αγώνες ερασιτεχνικών σωματείων της ευρύτερης περιοχής και στίβο με ταρτάν, στον οποίο η εξωτερική διαδρομή είναι 380 μέτρα. 
Ωστόσο, η σημερινή κατάστασή του δεν επιτρέπει τη σωστή λειτουργία του, δεδομένου ότι το συγκρότημα στο σύνολό του (αγωνιστικός χώρος, αποδυτήρια, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός) παρουσιάζει φθορές που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, προς όφελος των αθλητικών συλλόγων και των δημοτών που αθλούνται.
Γι’ αυτό, στο πλαίσιο του έργου, που είναι προϋπολογισμού 758.904 €, θα γίνουν εργασίες τοποθέτησης νέου συνθετικού τάπητα (τύπου ταρτάν) στο στίβο περιμετρικά του γηπέδου ποδοσφαίρου, ανακατασκευή των αποδυτηρίων κάτω από τις εξέδρες του γηπέδου (τοποθέτηση νέων πλακιδίων, χρωματισμός επιφανειών κλπ), αλλαγή του φωτισμού και ενεργειακή αναβάθμιση (ηλιακά συστήματα).
Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής ενώ έχει μελετηθεί και θα εκτελεστεί από το Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 15:43

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση