Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 18:14

Σε απολογία δάσκαλοι του 5ου Δημοτικού Κερατσινίου για τμήματα προσφύγων

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

drapetsini1Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κερατσινίου Περάματος “Ν. Πλουμπίδης” εκπαιδευτικοί του 5ου Δημ. Σχ. Κερατσινίου καθώς και του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Ικονίου καλούνται – εξαιτίας μιας  καταγγελίας- σε απολογία, για θέματα που αφορούν στην περσινή λειτουργία της ΔΥΕΠ. Η κλήση τους επιδόθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, με την απαίτηση να απαντηθεί άμεσα. Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών ζητεί η απόπειρα δίωξης εναντίον των συγκεκριμένων συναδέλφων του πρέπει να αντιμετωπιστεί ως απόπειρα δίωξης όλων των εκπαιδευτικών. 


Στο πλευρό των εκπαιδευτικών του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου βρίσκεται το υπουργείο Παιδείας, όπως διεμήνυσε ο Αναπληρωτής Γ.Γ, Γιώργος Αγγελόπουλος.
Συγκεκριμένα, ο κος Αγγελόπουλος επεσήμανε: «Δύο εκπαιδευτικοί του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου κλήθηκαν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά σε απολογία μετά από ανώνυμη καταγγελία πολιτών. Οι εκπαιδευτικοί κατηγορούνται για σωρεία αδικημάτων σχετιζόμενα με τα απογευματινά τμήματα προσφυγοπαίδων, τα οποία λειτούργησαν στο σχολείο τους κατά την περυσινή σχολική χρονιά.

 

Πατώντας   εδώ  θα σας εμφανιστεί ολόκληρο το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε στις 5.10 στο μπλογκ Δραπετσίνι 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 18:22

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση