Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 16:09

Ιουλιανός συνωστισμός: The Boy, Μόνικα, Τζάγκερ με ..φιλιά ρετσίνα και λαϊκό τσα-τσά

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

jaggerΟ The Boy είναι ο σκηνοθέτης και μουσικός Αλέξανδρος Βούλγαρης. Τη μουσική του "Γεμάτοι τύψεις" την έγραψε μαζί με την χορεύτρια Άννα Ζούμπα. Το τραγούδι το ανάρτησε στο fb μαζί με την πληροφορία πως στις αρχές Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει τη νέα δουλειά του.

Το Shine a light (1972) ένα τραγούδι για τον Μικ Τζάκερ, μια από τις μεγάλες εφηβικές αγάπες μας από το χώρο του ροκ, που σαν σήμερα κλείνει τα 74. Να τα χιλιάσει. 

 

Η Μόνικα επιστρέφει, απ'ότι φαίνεται, με τραγούδια με ελληνικούς στίχους. Αυτή η επιλογή της μας αρέσει. Το τραγούδι της Στάλα, καλοκαιρινό ως τα μπούνια, αρκετά. Η ίδια σε μία συνέντευξή της είπε πως «Με τη Στάλα ήθελα να πάω κόντρα σε αυτό που συμβαίνει, να καταπολεμήσω τη μιζέρια, να βγάλω μια θετικότητα, να τα δούμε όλα πιο χαλαρά, χωρίς όμως να θέλω να κοροϊδέψω. Ήταν κάτι πολύ ειλικρινές και πολύ αληθινό» και πρόσθεσε πως μέχρι τα Χριστούγεννα ελπίζει να έχει κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τραγούδια με ελληνικούς στίχους.

Το 1963 ο Απόστολος Καλδάρας (Τρίκαλα, 1922 - Αθήνα, 1990) έδωσε το "Φιλιά ρετσίνα και λαϊκό τσα - τσα" στους Πάνο Γαβαλά και Ρία Κούρτη. Το τραγούδι κυκλοφόρησε σε 45αρι και έσκισε. Το 2017 οι Dreamy Whispers (Ειρήνη Ψυχράμη, Βιργινία Φραγκούλατζη, Δημήτρης Δρόσος, Απόστολος Ψυχράμης, Χρήστος Αβδελάς, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, Φώτης Παπαθεοδώρου)  πείραξαν αυτό το τραγούδι ανακατεύοντάς το με το «Manhã de Carnaval» του Luiz Bonfá. Το αποτέλεσμα μας παρέσυρε ευχάριστα. 

Καλή σας ακρόαση

Γεμάτοι τύψεις   

Shine a light  

Στάλα  

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 21:14
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση