Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 15:56

Τα δέκα λιμάνια του ΤΑΙΠΕΔ θα παραχωρήσουν δραστηριότητες, υποστηρίζει ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Χρήστος Λαμπρίδης

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

kokkino2Το ξαναγράφουμε, ως πιστοί της επανάληψης μήτηρ.... Ο Χρήστος Λαμπρίδης λοιπόν, είναι Κερατσινιώτης, σύμβουλος της συμπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβουλίο του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας και Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων. 

Πριν λίγες μέρες παραχώρησε μία συνέντευξη στον Στάθη Σχινά που μεταδώθηκε από τον σταθμό "Στο Κόκκινο". Στην συνέντευξη αυτή υποστηρίζει την απόφαση του ΚΥΣΟΙΠ, σύμφωνα με την οποία τα δέκα λιμάνια που ανήκουν στο ΤΑΙΠΕΔ δεν θα πωληθούν, αλλά θα παραχωρήσουν δραστηριότητές τους σε ιδιώτες.

 

Αυτή η είδηση, για εμάς που διαφωνούσαμε με την μπιρ παρά πώληση του ΟΛΠ, βασικά γιατί είναι και θα είναι εσαεί μονοπώλιο, όπως και να το κάνουμε δε μας παρηγορεί. Επιπλέον μας δημιούργησε την απορία για ποιους λόγους δεν έγινε το ίδιο με τον ΟΛΠ και με τον ΟΛΘ. Παρόλα αυτά ευχόμαστε η παραχώρηση των δέκα αυτών λιμένων να προχωρήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα ωφέλη για το δημόσιο να είναι ανάλογα της αξίας των λιμένων και των δραστηριοτήτων τους. Και με σεβασμό στους εργαζομένους σ'αυτούς. 

Πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστεί η συνέντευξη αυτή όπως καταγράφηκε από τον δημοσιογράφο. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 16:51
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση