Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2017 19:01

Αφιερώμενα εξαιρετικά στην ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και στον Κώστα Καζάκο.

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

almpinoΜακάρι να ήταν τρολ η ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που στις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, υποστήριξε πως το φαινόμενο του θερμοκηπίου είναι κατασκεύασμα των εταιρειών που φτιάχνουν τις συσκευές για παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Και μακάρι να ήταν τρολ η γνώμη του Κώστα Καζάκου που χαρακτήρισε προδότες τους Έλληνες που τα χρόνια της κρίσης πήγαν στο εξωτερικό για να βρουν εργασία.

Αν ήταν τρολ αυτό θα σήμαινε πως οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν χάσει την αίσθηση του παιχνιδιού, της πρόκλησης και του χιούμορ. Μ'αυτά που είπαν το μόνο που απέδειξαν είναι πως πρέπει να κάνουν σοβαρές προσπάθειες για να βγουν από την κατάψυξη.

 

Βρήκαμε δύο σχετικά άρθρα. Το ένα είναι σοβαρό και στο στυλ της εκλαϊκευμένης επιστήμης και το άλλο κάνει πλάκα συνδέοντας τα πάντα που θα μπορούσαν στις μέρες να ήταν τρολ, αλλά δυστυχώς βγάζουν μάτι με την αναχρονιστικότητά τους.

Πατώντας  εδώ   θα σας εμφανιστεί το άρθρο του Αδάμ Αδαμόπουλου που δημοσιεύτηκε στην ΕτΣ στις 8.6 με τον τίτλο "Αλμπίντο 0.39". 

Και πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστεί το περιπαιχτικό άρθρο περιπέτειας του Νίκου Ζαχαριάδη που δημοσιεύτηκε στις 8.6 στην Athens Voice με τον τίτλο" Οι Έλληνες που δουλεύουν στο εξωτερικό ξεκολλάνε τα παγόβουνα". 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 07:23

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση