"βίος- βιολογικά προϊόντα", Υψηλάντους 116-118, Πειραιάς

    Στο κατάστημά μας "βίος- βιολογικά προϊόντα" μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα βιολογικών αλλά και παραδοσιακών προϊόντων. Η ποιότητά μας στα ψηλά, το κόστος στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα. 
    Φρέσκια βιολογική μαναβική από επιλεγμένα ελληνικά αγροκτήματα σας περιμένει καθημερινά, καθώς επίσης και φρέσκα γαλακτοκομικά βιολογικά και παραδοσιακά από μικρές φάρμες, το μοναδικό γάλα γαϊδούρας από το Μέτσοβο, φρέσκια πόσιμη αλόη από την Κρήτη και από την Χίο, μέλια βιολογικά από τα ορεινά της Αρκαδίας, όσπρια από το Φενεό και τις Πρέσπες, εκλεκτά βιολογικά ζυμαρικά και άλευρα, ψωμί από δίκοκκο στάρι (Ζέα), αλλά και βιολογικό κρέας κατόπιν παραγγελίας από τα Τρίκαλα. 
   Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από υπερτροφές, μπαχαρικά και βότανα, αλλά και δημητριακά, μπάρες ενέργειας και σοκολάτες, λιχουδιές και βεβαίως προϊόντα χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη. Εκλεκτά ροφήματα, ποικιλίες τσαγιών και... ψαγμένοι καφέδες.
    Για τους χορτοφάγους και τους Vegan. το μαγαζί μας είναι ο κατάλληλος χώρος. Φυτικά γιαούρτια και τυριά, προϊόντα σόγιας και σεϊτάν, φυτικά ροφήματα και λιχουδιές χωρίς ζωικά συστατικά.
   Επίσης στο μαγαζί μας θα βρείτε μια ποικιλία εξαιρετικών βιολογικών κρασιών από το Παγγαίο, αλλά και τις Ελληνικές φρέσκιες μπυρίτσες και βεβαίως το... άγιο τσιπουράκι μικρών παραγωγών.
 
 
Σας περιμένουμε!
 
Υψηλάντους 116-118
Τηλ: 211-1842754
Πειραιάς